Mi az autószállítás feladata?

Nemzetközi autószállítás szolgáltatásunk keretében vállaljuk műszaki hibás vagy külföldön vásárolt járművek hazaszállítását és igényesetén csereautó kiszállítását külföldre.A nemzetközi autószállítás árakat probáljuk mindig a lehető legjobban kalkulálni Önnek. Nemzetközi autószállítás-nál vagyaz autószállítás külföldre  fuvarozásnál a nagyértékű autószállítás különösen figyelmet igényel a szállítandó jármű sérülésének megóvása érdekében !Mire figyelj ha autószállítás külföldről  szeretnél autót vásárolni de mégse tudsz kimenni megnézni?

Törekszünk arra, hogy minden esetben az eset sajátosságaihoz legjobban megfelelő fuvareszközt tudjuk biztosítani megrendelőink számára, mivel balesetes vagy műszaki hibás gépkocsi esetén más – más technológia szükséges a biztonságos rakodáshoz, szállításhoz.Autószállítás kamionnal is elérhető cégünknél kedvező feltételek és árak mellett.

 

Nagy tapasztalattal rendelkezünk  a nemzetköziautómentés és autószállítás területén Németországbanis.Keresse cégünket bizalommal ha ezekben az országokban lenne szüksége az autószállításra :
autószállítás Németország
autószállítás Olaszország
autószállítás Franciaország
autószállítás Hollandia
autószállítás Belgium
autószállítás Luxemburg területein is vállaljuk a szállítást!

Ha a gépjárműve, motorkerékpárja vagy tehergépjárműve cserben hagyta, hívjon minket bizalommal, bárhol is legyen a nap bármely szakában. Legyen szó külföldről, belföldről egyaránt hívhat minket éjjel-nappal az autószállítás miatt. Abban az esetben, ha a kút kezelője intézte a tankolást és az ő hibájából adódóan történt a félretankolás, akkor ezt azonnal jelezni kell egyrészt a kút üzemeltetője felé ha lehet még mielött be inditja az autóját.. Általában egy közös megállapodás keretein belül, akár a teljes autószállítás árakat , valamint a szerviz számláját is állhatják.

A nemzetközi autószállítás díja mindig az adott fuvartól függ, mindenkinek a legjobb árat probáljuk  adni, kérem érdeklődjön e-mailben vagy akár telefonon keresztül.