Cintia Posted on 16:53

Homokszórás több éves tapasztalattal

A homokfúvás tökéletes megoldást jelent a fém-, fa- és kőfelületek tisztítására, kezelésére, a szennyeződések eltávolítására. Az időjárás, szmog és egyéb környezeti hatások miatt a felső rétegre rakódott rozsda, festék, vakolat, graffiti, moha megtisztításával megújul, megszépül a felület. Fémek esetén tökéletes fémtiszta felületet eredményez az eljárás. Fa felületeknél alkalmazható a fa erezetének kiemelésére, antikolásra. A felülettisztítás sűrített levegőbe vegyített homokszemcsékkel történik.Homokfúvás Dunakeszi területén cégünk kedvező árakon dolgozik!Homokfúvás árak és homokszórás árak szuper kedvezően cégünknél.

Homokfúvás Budapest,homokfúvás Fót,homokfúvás Dunakeszi területén kedvező árak mellett!

homokszórás vagy homokfúvás első és legfontosabb előnye,  mindenképp hogy a segítségével oly módon munkáljuk meg a felületet, hogy nem használunk vegyi anyagokat, amelyek esetlegesen kémiai reakcióba lépnek a kezelt felület anyagával, megváltoztatva ezzel a kémiai és a fizikai jellemzőit. A homokszórást követően a felület teljesen “fémtiszta” lesz, bármiféle idegen anyag visszamaradása nélkül.Homokfúvás Budapest és homokfúvás Fót területein kedvező feltételek mellett.

Homokszórás Budapesten és homokszórás Dunakeszin szuper árak mellett!

homokszórás hatékonyságával sok helyen kiszorította a magasnyomású vízalapú tisztítást és vegyszeres eljárást is. Nem csak a mechanikailag kifejtett hatékonyságával, hanem a felület alakjának lekövethetősége révén is hatékonyabb eljárást biztosított, így apróbb résekbe, nehezen hozzáférhető helyekre is könnyű megoldást kínált. Homokszórás árak miattk kérjen árajánlatot telefonon keresztül. A homokszórás Fót területén is vállaljuk kedvező árak mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük