Szemhéj korrekció Sopron területén!

Általános sebészet Sopron és Egynapos sebészet Soproni klinikánkon is elérhető!

Az általános magán sebészeti szakvizsgálat során az esetleges panaszok számbavétele és a páciens aktuális státusának a vizsgálata és leírása történik. A sebészet rendelkezésre áll apró sebbel, egyéb panasszal érkezve, vagy belgyógyászati indikáció alapján elvégezendő műtéti javaslat esetén is.Magán sebészet Sopronban mindenkép időpont egyeztetéssel működik. Magán sebészet árak és általános sebészet árak miatt kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül.! A bőrsebészeti beavatkozások elvégzésének alapvető feltétele a megelőző bőrgyógyászati vizsgálat és javaslat.

Bőrsebészet Sopron területén olyan esetekben alkalmazzuk, amikor az elváltozást biztonsági zónával és mélységében a subcutist (bőralja) is magában foglalóan kell eltávolítani. A bőrsebészet árak attól is függ például,hogy hány anyajegyet kell eltüntetni!

Botox kezelés árak miatt kérjen árajánlatot !

Az idő előrehaladtával az elasztin és a kollagénrostok mennyisége is rohamosan csökken: a ráncok így mélyen ülőkké válnak, az arc egyre fakóbb és petyhüdtebb lesz. Megkülönböztetünk dinamikus és statikus ráncokat. A botox kezelés a mimikai izommozgás következtében kialakult dinamikus ráncok kezelésére alkalmas. A statikus ráncok eltüntetésére a hialuronsavas feltöltés a legjobb megoldás.A botox kezelés Sopronban drágább mint más városban ?! A felső és alsó szemhéj bőre az idő múlásával a bőr tartószerkezetének gyengülése miatt könnyen ráncossá válhat, megereszkedhet. Az életkor előrehaladtával a szemhéj elvékonyodik, a bőr a szemhéjra rálóg, ezzel a látást zavarja és a sminkelésben is nehézséget jelent.Ilyenkor vállassza sok nő a szemhéj korrekció ellátásunkat! Szemhéj korrekció Sopronban korrekt szemhéj korrekció árak mellett! A hajátültetés hegeket hagyhat, amennyiben az eljárást egy tapasztalatlan, szakmailag nem megfelelően képzett sebész hajtja végre. Pácienseink számára garantáljuk más klinikák elrontott hajbeültetése miatt kialakult hegek elrejtését. Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen időpontot egy személyes konzultációra, és tudjon meg még többet hajbeültetés korrekció szolgáltatásunkról!Hajbeültetés Sopron területén kedvező feltételekkel !  A lézeres ránctalanítás  után mesotherápiás koktélt (bőrtápláló hatóanyagok, pl. folsav, C vitamin, A vitamin) juttatunk be a bőrbe, miközben hűtjük is a bőrét. A koktél összetételét a bőrtünetek alapján állítjuk személyre szabottan össze. Az anyajegy eltávolításának egyetlen, szakmailag is elfogadható módszere a sebészeti úton történő eltávolítás. A beavatkozást követően szövettani elemzés is készül, így biztosan fény derül rá, ha esetleg rosszindulatú elváltozás, melanoma volt jelen az anyajegyben. Anyajegy eltávolítás Sopronban szuper anyajegy eltávolítás árak mellett!

Kozmetikai sebészet Sopron területén kedvező feltételekkel!

A plasztikai sebészet népszerűbb, mint valaha. Évente több millióan veszik igénybe a különböző kozmetikai sebészet eljárásokat, ám világszerte a legnépszerűbb az USA-ban. Bár egyre gyakoribb a plasztikai sebészetek megkeresése, mégsem könnyű megtalálni a legjobb orvost, akire rábíznánk magunkat. Egy jó kozmetikai  sebészetnek meg kell felelnie a szigorú betegbiztonsági előírásoknak. Már az első találkozó alkalmával fontos megfigyelni, hogy az orvos milyen körülmények között fogadja Önt. Kozmetikai sebészet árak miatt kérjen árajánlatot telefonon keresztűl. Természetesen lézersebészet Soproni klinikánkon is végezzük.Lézersebészet árak kedvezően.

Eszétitkai sebészet árak kedvező részletekkel!

Az esztétikai sebészeten a  kezelések manapság igen elterjedtek, klinikánkon a páciensek mind a műtétes és nem műtétes eljárásokat igénybe veszik esztétikai célokból. Az előzetes konzultáció során meghallgatjuk, hogy az igényeiket, az elvárásaikat és ezen igyekszünk segíteni európai szintű technikákkal és a legmodernebb kezelésekkel.Esztétikai sebészet Soproni klinikánkon előrre egyeztetett időpontban tudjuk vállalni!