Cintia Posted on 16:13

Homokszórás és homokfúvás Budapesten !

Homokfúvás Fót és homokfúvás Budapesten is kedvező feltételekkel együtt!

Védje épületeit, eszközelit az időjárás viszontagságaitól és növelje azok élettartamát! Korrodált felületek homokfúvásos tisztítását vállaljuk akár nehezen elérhető helyeken is.A legjobb, legdrágább festék/bevonat sem nyújthat megfelelő védelmet a korrózióval szemben, ha az a bevonat alól, belülről is dolgozik. A megfelelő felület előkészítés legalább olyan fontos, mint maga a felületkezelés/bevonás. Homokfúvással mindenféle fémfelületről eltávolítható a nem kívánt rozsda, reve, régi festék/bevonat. Az így kapott, új, fémtiszta felület pedig tökéletes alap a további kezelésekhez: fényezés, porszórás, horganyozás, stb.Ne habozzon és keresse cégünket ha homokfúvás Budapest,homokfúvás Fót területén kellene a segítség! Homokfúvás árak korrekt részletekkel!

 

Felülettisztítás Budapest,felülettisztítás Fót területén szuper felülettisztítás árak mellett!

Nagyobb felületek (pl. autóbejáró, terasz, járda) felülettisztításához alkalmazzuk az 52 cm átmérőjű padozattisztító tárcsát, melynek segítségével gyorsabban és hatékonyabban tudunk dolgozni, a kisebb felületeknél pedig (pl. lépcső, sírkő, ablakpárkány, kő- szeletelt tégla lábazat, műemlék) a 20 cm átmérőjű forgófejes tisztítótárcsát és a tisztítólándzsát használjuk.Felülettisztítással sok minden megtisztítható akár a graffititől akár bármi más szenyeződéstől. A felülettisztítást akár sírkőtisztításhoz is használják. A felülettisztítás előtt végezzük el a felületkezelést is.Felülettisztítás Budapest és felülettisztítás Fót területén ingyenes felmérést végzünk!

 

Szemcseszórás Budapest,szemcseszórás Fót,szemcseszórás Dunakeszi kedvező szemcseszórás árakkal együtt!

A szemcseszórás alkalmazásakor a finom szemcseanyagot egy közvetítő anyaggal nagy sebességre gyorsítjuk, mely szemcsék a becsapódás során e fém felületén lévő szennyező és korrodált részecskéket a felületről leválasztva repítik tovább. Az alkalmazott szemcse nagy sebességű mozgási energiáját nagy nyomású levegőkompresszor biztosítja.Maga az eljárás a fém felületek mechanikai úton történő tisztítására szolgál. Az eljárás során nyert fémfelület így fémtiszta minőségű lesz, és a továbbiakban alkalmassá válik a különféle korrózióvédelmi eljárások megvalósítására.A szemcseszórás (vagy homokfúvás) az ipar széles spektrumában használható felületkezelési technológia. A helyes szemcseszórás  technológia meghatározása elsődleges szempont. Bármely felületkezelési eljárás kiválasztását cégünk szakmai hozzáértése garantálja.Szemcseszórás Dunakeszi és szemcseszórás Budapesten is korrekt részletekkel és árakkal együtt!

Homokszórás Budapest,homokszórás Fót területén korrekt árakon!

A homokszórás a szemcseszórásos eljárások közé tartozik. A technológia célja, hogy különböző finomságú, szórható, csiszoló anyagokkal bombázunk egy kiválasztott  felületet. A homokszórás segítségével a finom felületek durvábbá, durva felületek finommá tehetőek, valamint a csiszoló (jelen esetben homok) anyagok koptató hatása miatt a kezelt felületen megtapadt idegen anyagok, szennyeződések eltávolíthatóak legyenek.Homokszórás Budapest és homokszórás Fót területén is ingyenes kiszálással vállaljuk ! A homokszórás Budapest és homokszórás Fót eljáráshoz tartozik az elő kezelés is ! Homokszórás árak miatt lépjen kapcsoaltba kollégánkkal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük