Klíma után érdeklődne?Keresse bizalommal cégünket!

Split klíma árak kedvezően!

A split klíma ,split klímák  további erőssége a kis helyigény és a csendesség, mert a zaj forrása az épületen kívül helyezkedik el. A split klímák hatékonyságát azzal lehet növelni, ha a kültéri és a beltéri egységet felszereléskor minél közelebb helyezzük egymáshoz, ugyanis ilyenkor a rézcsövekben áramló hűtőközegnek kisebb utat kell megtennie. Egy jó minőségű split klíma megfelelő, rendszeres karbantartás mellett hosszú ideig, akár 15-20 évig is a kényelmünket szolgálja.

 

Mobil klíma árak és multi klíma árak miatt keressen minket bizalommal!

A mobil klíma tökéletes megoldást jelent az irodaházakban egy-egy helyiség fokozott lehűtésére. Ezen felül műhelyekben, padlásszobákban, víkendházakban is megállják a helyüket, vagy a ház bármelyik szobájában alkalmazhatóak. Ha nem az egész épület vagy az emelet lehűtése a cél, hanem egy szoba ideiglenes hűtése-fűtése, nagyon jó társ tud lenni egy könnyen mozgatható, megfelelő hatásfokkal működő mobil klíma. A legforróbb nyári napokon aranyat ér a fullasztó hőségben a padlástérben, a téli hidegben pedig jól jön egy kis hőforrás a barkácshelyiségben. A mobil klímák  egyszerű berendezések, könnyen helyezhetők át egyik helyiségből a másikba. Fűtés klímával is megoldható!

Klíma,klímák miatt keressen minket bizalommal !

A használt és az olcsó klíma sajnos  elég deficitesek is lehetnek. Ezekre a klímákra a szerelők nem vállalnak garanciát. Vagy nincs, vagy csak 1-2 év. Ezek meghibásodása esetén, önnek kell intézni a garanciát: utánajárás, telefonálgatás, idegeskedés. Pénzben is sok, kiszállási díj, hiba megállapítás díja, leszerelés és az újabb visszaszerelés. A tőlünk vásárolt klímákra mi biztosítjuk a garanciát, önnek csak egy telefonjába kerül, és mi intézünk mindent a garancia idő alatt, teljesen ingyen. Klíma árak és klímák árak miatt kérjen árajánlatot természetesen a klíma árak és a klímák árak függ a klíma teljesítményétől is és márkájától is ! Klíma Budapest és klímák Budapest területén is megvásárolhatóak!

Akciós klíma miatt keresse cégünket bizalommal!

A klíma akciót nem azért hoztuk létre mert azok a klímák már nem használhatóak csupán kedveskedni szerettünk volna vásárlóinknak. Klíma vásárlás során mindig nézzen körül több helyen és érdeklődjön a klíma vásárlás árakról is. Klíma vásárlás Budapesti üzletünkben kedvező klíma vásárlás árak mellett. A klíma berendezéseket több felé lehet szétszedni.Már lézetik olyan klíma is amivel fűteni is lehet. A klím berendezések Budapesten is megvásárolhatóak már online is.