Infrakabin korrekt árakon!

 

Az infrasugárzók éppúgy melegítik testünket, mint a természetes napfény (annak káros hatásai nélkül), azaz az infrasugarak mélyen behatolnak a bőrünk alá, és ott alakulnak át hővé – így melegítik fel a testünket. A hagyományos finn szauna a kabin levegőjének hőmérsékletét emeljük meg igen magas hőmérsékletre, majd ez a levegő melegíti fel a testünket. A finn szaunák megtekinthetőek üzletünkben ! Finn szauna árak ,infra szauna árak,szauna árak miatt kérjen árajánlatot e-mailben!

A fürdőszoba bútor vásárlás menete!

A fürdőszoba berendezése a szaniterekkel nem ér véget. A fürdőben szükséges eszközök, törölközők, fürdőalkalmatosságok tárolására különböző fürdőszoba bútorok állnak rendelkezésre. Válasszon funkcióban a család szokásaihoz illeszkedő, megjelenésben pedig a fürdő designjához passzoló fürdőszoba bútort.Cégünk fürdőszobai szekrényfürdőszoba faliszekrény, fürdőszobai alsó szekrény széles választékát nyújtja Önnek!

Masszázsmedence vásárlás és a jakuzzi vásárlás is megoldható már akár online is !

A masszázsmedence,masszázsmedencék  vagy más néven jakuzzi (néha tévesen masszázskád) legnagyobb előnye, hogy a sajátod, így pontosan tudod milyen minőségű benne a víz, és nem kell osztoznod idegenekkel a fürdési élményen. Akkor kapcsolod be, amikor akarod, és olyan hőmérsékletű a víz, ami számodra a legkellemesebb.A felfújható jakuzzik teljes szettben érkeznek egyetlen dobozban. A csomag része a felfújható medence test, a beépített vízforgató, a medence takaró, az alátét fólia és a medence vízmelegítő és a használati útmutató.Masszázsmedence árak és jakuzzi árak miatt kérjen árajánlatot ,hiszen rengeteg medence és jakuzzi közül tud válogatni weboldalunkon.

Infrakabin vagy infra szauna?Melyiket válasszuk?

Ha egy feketetestet hőhatás ér, akkor az egy adott hullámhosszúságú sugárzást fog kibocsátani, ebben az esetben hősugárzást. Nagyon fontos, hogy ez a hullámhosszúságú sugárzás egy bizonyos hőfok alatt maradjon, ami ideális esetben 54-60 fokot jelent. Ez teszi lehetővé testünk számára az infravörös sugarak optimális elnyelődését. Ha egy infra  szauna sugárzója ennél magasabb hőmérsékletre melegszik,akkor az nem a megfelelő hullámhosszúságú sugarakat fogja kibocsátani, tehát nem lesz terápiás hatású az infrakabin,infrakabinok.