Daru kölcsönzés árak miatt kérjen árajánlatot!

Autódaru bérlés és autódaru kölcsönzés kedvező feltételekkel!

A gépkocsi alvázára szerelt autódaru az egyik legmozgékonyabb emelőgép. Általában a jármű dízelmotorja működteti.A gémes autódarut nagy terhek mozgatására használják. A forgatható és billenthető, rácsos vagy lemezes szerkezetű darugém a munkaterület fölé irányítható, s a végére szerelt csiga(sor), illetve a teherfelvevő eszköz – többnyire daruhorog – szolgál az anyag mozgatására. Autódaru bérlés árak és autódaru kölcsönzés árak cégenként eltérhetnek.

Daru bérlés árak kedvező részletek mellett.

A különböző terhek emelésére és adott távolságra való szállítására szolgáló emelőgép, a daru  az egyik legfontosabb alkotórészei az emelőmű és a mozgatómű. Az eszközt már az ókorban is használták többek közt a mezőgazdaság, a közlekedés és az építőipar területén. A daruk eleinte emberi, állati vagy vízenergiával működtek, ma pedig villamos hajtással vagy belsőégésű motorral üzemelnek. Daru bérlés cégünknél több napra akár hétre is lehetséges.  Egy újonnan üzembehelyzett darut, mint bármilyen más emelőgépet, üzembeállítás előtt egy ún. üzembe helyezés előtti munkavédelmi szempontú előzetes vizsgálatnak kell alávetni.Daru kölcsönzés menete érdekelné,keressen minket telefonon és mindenben a segítségére leszünk ! Daru kölcsönzés árak miatt kérjen árajánéatot telefonon vagy e-mailen keresztül.

KCR daru bérlés több éves tapasztalattal!

Cégünknél a  KCR darus kocsi bérlés praktikus, olcsó és online elvégezhető. Magyarországon bármilyen helyszínre biztosítunk darus kocsit, mely rengeteg különböző célra használható. Ha komoly terheket kell megmozgatni, platóra emelni, akkor a félmegoldások és a sufni szóba sem jöhet, ugyanis életveszélyes.KCR daru bérlés árak és KCR daru kölcsönzés árak miatt keressen minket bizalommal! KCR daru kölcsönzés akár hétvégén is lehetséges.