Cintia Posted on 09:14

Mikor van szükség szemcseszórás eljárásra?

A szemcseszórás alkalmazásakor a finom szemcseanyagot egy közvetítő anyaggal nagy sebességre gyorsítjuk, mely szemcsék a becsapódás során e fém felületén lévő szennyező és korrodált részecskéket a felületről leválasztva repítik tovább.Szemcseszórás Fót területén kedvező szemcseszórás árakkal együtt! Felületkezelés Dunakeszi,felületkezelés Fót,felületkezelés Budapest területén keressen minket bizalommal.

Szemcseszórás Budapesten és szemcseszórás Dunakeszin szuper feltételekkel!

Fém eszközeink és dísztárgyaink egyik legnagyobb előnye a tartósság, valamint a modern stílusirányzatok számára is közkedvelt letisztultság és  természetesen a színvilág. Azonban ahhoz, hogy tartóssága és szépsége időtálló maradhasson, felületkezelési eljárások alkalmazására van szükség. Ezen  eljárások egyike a szemcseszórás, vagy ismertebb nevén homokszórás – melyet csak az alkalmazott szóróanyag  különbözteti meg egymástól.

Homokfúvás árak kedvező feltételekkel .

A homokfúvás a közismert neve annak az eljárásnak, ahol apró szemcsék és magasnyomású levegő segítségével különféle felületeket tisztítanak, vagy díszítenek. Alapvetően szemcseszórásról van szó, de a korai időkben főként homokot használtak. Manapság a homokszóró anyagok széles palettája hozzáférhető, mind fajtában, mind szemcseméretben. A homokfúvás Budapest  technológiája elsősorban rozsdátlanításra, festékeltávolításra, fémfelületek megtisztítására szolgál.Homokfúvás Fót és homokfúvás Dunakeszi területén ingyenes kiszállásal .

Homokszórás Budapest,homokszórás Dunakeszi és homokszórás Fót területén is vállaljuk kedvező feltételekkel!

A homokszórás  leginkább a szemcseszórásos eljárások közé tartozik. A technológia célja, hogy különböző finomságú, szórható, csiszoló anyagokkal bombázunk egy adott felületet. A homokszórás segítségével a finom felületek durvábbá, durva felületek finommá tehetőek, valamint a csiszoló (jelen esetben homok) anyagok koptató hatása miatt a kezelt felületen megtapadt idegen anyagok, szennyeződések eltávolíthatóak legyenek.
Festett, vagy korrodált fém illetve beton felületek szennyeződéseinek eltávolítása különböző tisztasági fokozatokban. Betonfelületeken repedések feltárására, és a szennyeződések eltávolítására alkalmazzuk. Fémfelületeken korrodált felületek és szennyeződések eltávolítására használjuk.Homokszórás árak miatt kérjen árajánlatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük