Infra szauna és finn szauna építése több éves tapasztalattal!

Szauna árak mindig kedvező feltételekkel !

Nincs szükség hosszú felfűtésre, csak gondol egyet, és már használhatja is szaunákat.Cégünknél egy és több személyes szauna is megvásárolható és megrendelhető. Természetesen létezik kültéri infra szauna és beltéri is egyaránt ,az már Önön múlik melyiket válassza ! Az infra szaunákat már régóta használjuk mikor kicsit el akarunk lazulni. Az infraszaunában elektromos árammal működő fűtőszálak gerjesztik az infravörös sugárzást. A keletkező sugarak a fűtőszálak elhelyezésének köszönhetően azokra a személyekre irányulnak, akik éppen használják az infrakabint, az ő testüket melegítve fel.

Klíma akciót biztosítunk a klíma vásárlás során!

Egy  jól felszerelt klíma kiépítése, kültéri és beltéri egységek telepítése és beüzemelése átlagosan 3-4 órát vesz igénybe, beleértve a felszerelés után szükséges méréseket, esetleges utántöltést és takarítást. A szükséges munkaórák számát természetesen befolyásolja a szoba mérete, adottsága és persze a szükséges beltéri egységek száma a klímák kiválasztásánál. A klíma árakról a felmérés után tudunk árat mondani!

Melyik a jobb az infra szauna vagy a finn szauna?

Finnországban és természetesen a többi északi országban szintén) hosszú múltra tekint vissza a  finn szauna és mindmáig jelentős kultusza van. Számukra a szociális élet szerves része ez a tevékenység. Az eredeti szokás szerint a nők és a férfiak külön szaunáznak és mindannyian meztelenek, testüket lepedővel fedik. Manapság az egyik legegészségesebb formája a relaxációnak a  finn szaunák , ugyanis a tevékenység nemcsak kikapcsol, hanem az emberi szervezetre is jótékony hatással bír.Infrakabin, infrakabinok miatt keressen minket bizalommal ! Finn szauna árak és infrakabin árak kedvező részletekkel .

Háztartási gépek árak miatt érdeklődjön telefonon!

Műszaki termékeket forgalmazó webáruházunk egyik legfontosabb célja, hogy az ország minden pontján sok elégedett vásárlót szerezzünk, akik gyors és pontos kiszolgálásban részesülnek, magas minőségű háztartási gépek,háztartási kisgépek,háztartási nagygépek, szabadon álló háztartási gépek,beépíthető háztartási gépek között széles választékban válogathatnak.