Cintia Posted on 11:13

Teljes körű kárügyintézés miatt keressen minket bizalommal!

Kárfelvétel Budapest,kárügyintézés Budapest,teljes körű kárügyintézés Budapesten garantáljuk Önnek!

Az autóval kapcsolatos káresemény rendkívül bosszantó és kellemetlen minden autós számára, amit csak tovább fokoz a rengeteg utánajárással és időbeli elhúzódással járó kárrendezési folyamat. Teljes körű kárügyintézés szolgáltatásunkkal megkíméljük Önt a kárfelvétellel járó kellemetlen procedúráktól.  A teljes körű kárügyintézéssel levesszük a gondot ügyfelünk válláról, legyen szó casco-s, vagy kötelező felelősség alapján történő kárrendezésről, ügyintézésről. Biztosítási kárügyek intézése nehéz, összetett művelet. Kárfelvétel árak,kárügyintézés árak, teljes körű kárügyintézés árak korrekt részletekkel!

Autószerviz 14.kerületben szuper autószerviz árak mellett!

 

Autószervizünkben arra törekszünk, hogy Ügyfeleink egy kézből kapjanak segítséget autóikkal kapcsolatos ügyes-bajos dolgaikra. Nem csak a munkafelvételnél, hanem szükség esetén útközben, telefonon is kereshetnek minket, ha probléma merül fel a kocsival kapcsolatban.Autószerviz Budapesten akár a műszaki vizsgára is felkészíti az autóját ha kell.

 

Karosszéria javítás Budapesti műhelyünkben !

Abban az esetben, ha a törés több elemet is érintett, legtöbb esetben a karosszéria javítást a szerelők  bontással kezdik. Ez nem csak azért fontos, hogy a karosszériás könnyebben hozzáférjen, hanem azért nélkülözhetetlen a karosszéria javítás  eljárása, mert a belső vázszerkezeti károkra ígyderül fénya legkönnyebben. Az így felfedezett hibák, általában orvosolhatóak, de kezelés nélkül egy meghasadt váz, könnyen rohadásnak indul, és annak a karosszéria javítása már sokkal bonyolultabb és költségesebb művelet.Karosszéria javítás 14.kerületben korrekt feltételekkel. Karosszéria javítás árak miatt kérjen árajánlatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük